Ambios’ kernekompetence er kapacitetsopbygning med aktionslæring. Vi klæder ledere, medarbejdere og konsulenter på til selv at løfte og varetage udviklingsprocesser, der styrke kerneopgaven, sikrer organisatorisk udvikling og løfter fagligheden. Vi sikrer at faglighed, professionsudvikling og kvalitetsudvikling sker ud fra en strategisk intention hentet fra arbejdspladsen daglige eller kommende virke. Ambios har siden 2010 udbudt kompetencegivende uddannelse (DIL eller DOL moduler). Vi udfordrer vanetænkningen og giver uddannelse og kompetenceudvikling benspænd, hvor læringsblikket flyttes fra skolebænk mod arbejdsplads og praksis.

Sanne Clement

Chefkonsulent og indehaver af ProChange

Proceskonsulent, Master i Ledelses- og Organisationspsykologi, Mastercoach og tæt samarbejdspartner over mange år. LVI certificeret.

Sanne har omfattende erfaring fra dagtilbudsområdet på forvaltningsniveau og har specialiseret sig i ledelses- organisationsforandringer der ses i praksis. Sanne har et særligt blik for ledelsesopgaven i kvalitetsudvikling, samt alle de underliggende processer, der skal understøtte forandringer.

Sanne har arbejdet med kunder som:
Dafolo, flere danske Kommuner, Rambøll, Dansk Supermarked mfl.

Hjemmeside: www.prochange.com
Mail:sanne@prochange.dk

Kaia Ødegaard

Illustrator
Kaia elsker at udforske nye digitale værktøjer og programmer.
Hun arbejder ofte med blyant og massevis af lag i Photoshop. Andre dage er det animations venlige vektorbaserede illustrationer som er løsningen.

De sidste 15 årene har hun drevet eget illustrations- og grafisk designbureau sammen med Sissel Ringstad.

Kaia har arbejdet med kunder som:
Tine, Kulturetaten, Trigger, Isobar, Aschehoug forlag, SOS-barnebyer, Gyldendal forlag, Teddy TV, Fagbokforlaget mfl.

Hjemmeside: http://www.smaapigerne.no/